Veckans UFO, vecka 39, före

Sporrad av måbrakänslan när jag gjort klart mitt mobilfodral igår har jag bestämt mig för att försöka få lite rotation i stickorgen genom att prioritera ett UFO i veckan. Varje måndag (så långt jag orkar) presentrar jag här mitt veckoUFO och på söndagen får vi se vad som hänt. Jag gillar ordning och struktur så jag har satt upp lite reglar för mitt UFOprojekt:

 • Som UFO räknar jag ALLA projekt startade innan idag.
 • Jag måste inte arbeta bara på detta projekt, men ge det lite omsorg vid varje tillfälle jag sätter mig ner hemma och handarbetar. Det skall vara roligt att vara med garn.
 • Jag kan välja att inte fortsätta med projektet, men då måste jag ge bort det, repa upp det eller något annat så att det inte finns kvar i UFOkorgen.
 • Jag måste inte göra klart projektet under vecka.
 • Veckans UFO får inte vara samma projekt 2 veckor i rad, men jag får givetvis jobba vidare på projektet parallellt med mitt nya veckans UFO.

Är det någon annan som vill hänga på vore det ju jätteroligt, då kan vi ju sporra och tipsa varandra, annars hoppas jag att ni hejar på mina UFO:n så att de blir klara.

Som första UFO ut är ett par Skew som jag påbörjade någon gång i våras för att ha som busstickning när jag åkte upp till distanskursen i stickning. Projektet passade kanske inte helt bra som busstickning (eller så var det bara så att något annant projekt dök upp) och kom inte längre än såhär.

Många av maskorna hade halkat av stickorna (bara att plocka upp) och beskrivningen är borttappad (vilken tur att det bara är att skriva ut en ny). Nu är det bara att försöka reda ut var jag är i beskrivningen och sticka vidare.

22 kommentarer

 1. Åhhh, alle de UFO’er! Jeg må nok gøre som du snart.
  De der skew ser spændende ud. Jeg ved ikke, hvad det er, og,dit link virker desværre ikke.
  Har du nogensinde prøvet at strikke begge på een gang på rundpinde?

 2. Åh vilken superbra idé!! Jag sitter just och svär över ett mycket försenat sommarlinne som ligger i min stickkorg och tänker över sina synder. En hårsmån från att dö döden i garderoben i en påse… Jag hejjar på dig, och tycker att din idé är fantastiskt bra!!!

 3. Ett sånt bra initiativ! Själv har jag otaliga ufon som ligger och skäms i sina korgar. Kanske dags att göra som du nu…

 4. Jag vill också vara med. Brukar vara bra på att börja rensa upp men det brukar inte hålla så länge, kanske går bättre om man är flera.

 5. Jättebra idé, ska försöka att göra som du. Tyvärr känner jag mig själv alltför bra, efter ett tag är det något annat som lockar…Men jag kämpar i alla fall på med mina mormorsrutor = en varje dag.

 6. Håller med de andra, mycket bra idé. Har redan tagit mig i kragen och letat reda på flera gamla UFO:n. Fast det är skönt att läsa att fler har halvfärdiga projekt. Må så gott.

 7. Jag vill också vara med! Har en del UFOn som kräver vilja och kraft. Hoppar på nästa vecka om det går bra, ska bara ut en sväng på resa först.

 8. Jag hänger på…har ett antal UFO:n som jag måste ta tag i..fast jag börjar inte förrän om två veckor…är bortrest tills dess. Och har en begränsad tillåten maxvikt på flyget:-)

 9. Bra förslag ,har en del i korgen. Just nu håller jag på med : sticka upp en del av lagret innan jag får köpa nytt.

 10. Hej!
  Vilket bra initiativ. Jag hakar på i den takt jag orkar med. Det behövs verkligen. Har mååååånga UFOs som samlar damm i stickkorgarna. 🙂

 11. Jag hänger på! Absolut. Vilken suveränt bra idé. Nu kanske jag också kan få lite rotation i min stickkorg!

Kommentarer är stängda.