Virkdag

Har tillbringat en dag med medlemmar från folkdansringen. Inte alls så farligt som det låter, det var folklig virkning som stod på menyn. Trevliga och inspirerande människor, högt i tak och jag blir mer och mer sugen på att göra mig en folkdräkt…

Man hinner inte så långt när man flerfärgsvirkar med 5! färger samtidigt och dessutom vill prata med alla samt lyssna på och suga i sig allt som sägs:-). Har ”påbörjat” en mudd från ett par norska vantar.

4 kommentarer

 1. Så fint det blir med flerfärgsvirkning! Det har jag faktiskt inte testat – ännu. Roligt att göra sådant tillsammans i en trivsam grupp.
  Kram, Maria

 2. Åh! Superfint. Jag har ju också en virkdag eller snarare en virkhelg. Men min är lite mer basal, fast självklart en utmaning för mig som pedagog.

  Har du kollat mer på broderikursen? 🙂

 3. Alltid trevligt att handarbeta i sällskap, men det blir ofta inte lika mycket gjort som när man sitter ensam… Blir ju endel prat å så…!!

  Jag sitter nu här i min ensamhet och stickar på min UFO-sjal. ca 40 varv kvar och det tar tiiiid. Har kommit långt sedan jag tog tag i projektet, men det känns långt kvar…!!
  Det är rogivande att sticka på sjalen, men det ska bli skönt att sätta ett ”nytt” UFO för händerna nästa vecka!

  Ha en fin söndag!

Kommentarer är stängda.