Nya tag

Kom på att jag har ett helt gäng ofärdiga vantar, och det är ju små lätta projekt.

Stack ner handen bland de projekt som inte blev färdiga under förra årets vantsommar och fångade upp dessa tvåändsstickade vantar med norsk inspiration (de var tom med på vantsommar 2022). Funderar på om jag kanske tjuvstartat min vantsommar 2024 ;-), men det är verkligen inte somrigt ute.

Det tog lite tid att komma på vilket håll jag skulle sno garnet (på dessa vantar snor man som vanligt vartannat varv och tvärt om vartannat), men sedan var det ju inte så mycket stickning innan de var klara.

För säkerhets skull vände jag på vantarna för att kontrollera att jag stickat rätt hela vägen innan jag sydde ihop toppen. Det är denna sida som sedan skall bli rätsida.

Nu är vantarna ihopsydda i toppen och klara för tummar. Tjo!