Så nöjd

Då har jag äntligen min Röda randen, tycker att den är så vacker.
Äntligen förresten, ser att det faktiskt gått ganska fort, jag började ju i slutet av januari, klicka på etiketten Röda randen och rulla neråt så kan du se min resa och hur jag valt att sticka.
Jag har stickat min Röda randen i shetlandsull efter beskrivningen i boken Bohus stickning på nytt, The Revival, så färgerna stämmer inte exakt, jag har valt mina egna färger. Jag har också fixat till modellen så att storleken skall passa mej.  Nu funderar jag över vilken som skall bli min sjätte bohuströja.

2 kommentarer

  1. Tack!
   Jag har stickat
   Skogsmörkret i angora, kit köpt från Solsilke
   Vildäpplet i angora, kit köpt från Solsilke
   Härskogen i shetlandsull,
   Gröna svanen i orange toner i shetlandsull
   Röda randen i shetlandsull

Kommentarer är stängda.