Tvåändsstickningshelg

Har tillbringat helgen i Fellingsbro, eller närmare bestämt Båfårna. Det blev ett kärt återseende med många som jag träffade förra gången och jag fick se många fina alster efter kurserna då.Annelis Fyrverkeri och Sally.Katarinas Sally.Marias dubbelstickade! pannband med flerfärgat bellismönster.Justyna har hunnit sticka massor, Tekla, Nelly och speciellt Petronella i Nordlys samt
den fina babyfilten med prickar i glada färger var fantstiska.
Denna gång var det tvåändsstickning båda dagarna, så det var fullt fokus. De flesta var nybörjare men alla stickade på efter egen kunskap och jag tror verkligen att alla är inbitna tvåändsstickare efter helgen.
Vi hann även att prova på att nysta på nystpinne,
valka vantar (stickade tidigare och något för stora, nu mer lagom),
och göra 4-fläta (vilket kräver full koncentration).
Hela söndagens gäng samlade (vi blev en kort på söndagen),
och deras alster. Jag tycker att alla han sticka otroligt mycket på kort tid, men så var det också stumdom knäpptyst i lokalen. Kram till er alla! Jag ser fram emot att träffas i vår igen. Får se vad vi hittar på då, vad kommer anslås på Garn och väv Mix i byn’s  hemsida (där framgår även när det är handarbetscafé och jag tror att det blir speciella tvåändstickningsträffar) och här på marias garns kurssida. Kanske får jag se en tvåändsstickad vante eller två?

 

1 kommentar

Kommentarer är stängda.